EN
Producator Mase Plastice

SC 4M Sibiu SRL realizeaza mase plastice si matrite pentru acestea

mase plastice                SC 4M Sibiu SRL realizeaza mase plastice si matrite pentru acestea, prin doua metode, injectie si extrudare. Clientii companiei sunt atat persoane fizice, care folosesc produsele noastre in constructii sau amenajari interioare cat si firme, cu diverse obiecte de activitate: farmaceutica, textila, constructii. Accentul este pus pe calitatea maselor plastice rezultante, astfel avem utilaje si echipamente moderne cu care ne desfasuram activitatea.

                Activitatea companiei este diversificata.  Masinile moderne de extrudat realizeaza piese din diverse materiale, PVC, PP sau PE.  Putem produce mase plastice prin injectie, in cantitati mari, datorita masinilor cu variate capacitati, cuprinse intre 30 şi 300 Tf.  Piesele produse prin injectare pot cantari pana la 1 kg. In plus la 4M Sibiu se realizeaza prelucrari mecanice ale pieselor,  asamblarea lor, proiectia si executia matritelor.

Trebuie sa stiti ca va puteti comanda piese si din urmatoarele materiale. HDPE, PS, ABS, POM , PA 6, PA 6.6 şi diferite materiale metalice.

La capitolul extrudare oferim consultanta prin echipa noastra profesionista, atat in fazele de proiectie si executare a matritei, pana la inceperea productiei, pentru ca rezultatele sa fie cele dorite de clientii nostri.

In general, masele plastice realizate prin extrudare folosesc urmatoarele categorii de materiale prime: PVC rigid, PVC plastifiat, PE, PP, ABS.

4M Sibiu vrea sa va faciliteze accesul si sa va ofere informatii utile intr-un timp cat mai scurt. Puteti primi o oferta de pret, imediat ce ne aduceti la cunostinta cateva detaliile importante despre produsele pe care le doriti si anume: daca aveti matrita dupa care se vor realiza masele plastice, sau o vom proiecta noi, o estimare a numarului deproduse de care o sa aveti nevoie anual, materialul din care sa fie confectionate piesele si unde ati dori sa vi le livram.

Masinile si utilajele cu care lucram apartin unor branduri internationale, cunoscute printre cei din domeniu si apreciate de acestia. Amintim aici cateva marci. Potenza, Battenfeld BKT, Battenfeld 300, ENGEL, HPM-Netstal.  Astfel, aveti siguranta ca dispuneti de cele mai bune servicii de pe piata.

Putem realiza extrudarea personalizata a profilelor pe care le doriti. Extrudarea produselor din plastic, din materialele amintite mai sus, se poate realiza pana la o latime de 400 mm. In functie de preferinte, se poate aplica folie sau orice textura pe profilele gata realizate. Pentru operativitate contactati-ne, faceti-ne un rezumat al nevoilor dumneavoastra, a matritelor de care dispuneti sau pe care le doriti si echipa noastra o sa va realizeze o oferta in cel mai scurt timp.

Nu va fie frica sa va expuneti dorintele in ceea ce priveste forma si designul viitoarelor mase plastice de care aveti nevoie. Echipa noastra profesionista are experienta necesara pentru a transforma ideile in creatii reale, palpabile.

In cazul unor serii de produse mai mari, noi putem realiza si asamblarea pieselor, asa ca nu sunteti nevoiti sa apelati la alte firme sau persoane si automat costurile dumneavoastra vor fi mai reduse.

                Pentru orice produs sau profil din material plastic contactati echipa 4M Sibiu, cu increderea ca suntem cea mai pregatita echipa in productia pieselor si profilelor din mase plastice.