EN
Producator Mase Plastice

4M SIBIU producator de MASE PLASTICE va ofera o gama larga de produse si servicii

Mase plasticeMasele plastice sunt materiale pe baza de polimeri care prin incalzire capata forma dorita, aceasta pastrandu-se intacta dupa racire. Masele plastice ocupa primul loc printre materialele polimere, daca ne uitam la cantitatea in care se produc. Au in compozitie materii prime usor accesibile si din ele se pot confectiona usor o varietate mare de articole.
Prin tehnologia folosita in prelucrarea maselor plastice, din acestea pot rezulta piese si materiale uzuale pentru diferite ramuri industriale.

4M Sibiu, producator de mase plastice, este de peste 7 ani pe piata ca societate certificata in prelucrarea prin extrudare si injectie mase plastice, cu matrite proprii. Societetea a inceput activitatea in forta, dezvoltandu-se considerabil, continuu si constant, datorita investitiilor in aparatura tehnologica utilaje si echipamente de ultima generatie. Aceste investitii au adus pentru compania noastra o dezvoltare considerabila, stabilitate si competitivitate.

Oferim:

1.Extrudare mase plastice:
Profilele extrudate produse de noi se pot folosi in: automotive, amenajari interioare, constructii, industria mobilei, farmaceutica, textila. Materialele pe care le folosim sunt PVC, PE, PP, ABS, HDPE, PS, POM, PA6.

2.Injectie mase plastice:
Utilaje pentru prelucrarea mecanica a maselor plastice, masini de injectie moderne, linii de extrudat profile PVC, PE, PP, sunt doar o parte din achizitiile facute de compania noastra in ultima perioada in vederea cresterii calitatii lucrarilor si a garantiei oferite clientilor nostrii.
Piesele injectate pot avea o greutate de pana la 1 kg si sunt destinate diferitelor ramuri industriale.

3.Proiectare si executie matrite:
Matritele pentru injectie si extrudare mase plastice se fabrica, de asemenea, in atelierul nostru.
In cazul profilelor extrudate oferim consiliere inca din faza de proiectare si pana la faza finala a matritei si inceperea productiei pilot.

4.Operatii de ansamblare si montaj:
Operam cu tehnica de ultima generatie, insa nu lipseste factorul uman, si implicarea sufleteasca a echipei noastre, astfel ca se poate negocia o scadere a costurilor pentru executie, ansamblare si montaj pentru serii mari de productie.

Toate acestea ne mentin in topul firmelor de profil si sunt garantia calitatii si a respectarii promisiunilor facute clientilor nostri, ridicandu-ne la nivelul cerintelor pietei, fiind totodata garantia lucrului bine facut.
Ca o incoronare a muncii si investitiei, am creat o echipa solida, experimentata si in continua dezvoltare. Personalul nostru are calitatea si capacitatea de a transforma in realitate cerintele clientilor nostri in ceea ce priveste prelucrarea maselor plastice si de a satisface cele mai exigente gusturi.
Suntem pe piata cu cele mai noi tehnici de prelucrare a maselor plastice. Ceea ce ne recomanda sunt competitivitatea, diversitatea produselor si serviciilor, profesionalismul, implicarea reala a echipei in realizarea obiectivelor si bineinteles, raportul corect intre pret si calitate.
Producerea si prelucrarea optima a maselor plastice inseamna 4M Sibiu producator de mase plastice.